Sheng Li (gmachine1729) wrote,
Sheng Li
gmachine1729

AWS sucks and I am removing disqussearch.com from it (AWS不给力,我从它删除了我做的disqus搜索)

Originally published at Когда нас в бой пошлёт товарищ Путин и маршал Шойгу в бой нас поведёт!. You can comment here or there.

There have never been any stability problems with https://pacific-waters-11622.herokuapp.com whereas the one deployed on AWS becomes unresponsive every once in a while. I have to restart it on AWS. Also, I encountered some SSH problems and lately have not been able to connect to the database even, so I cannot see how many visitors I am getting.


Also, not to mention that the Heroku deployment responds more quickly and more “in real time.” I had it programmed to update the response after every 5-10 comments or so through chunked encoding mechanism of HTTP, but on AWS, I had to tweak the nginx config to actually make that work.


I never intended to use AWS and only did because Heroku wouldn’t accept my credit card (or that of somebody else I tried). So on Heroku I could not add a database or domain name.


The code’s on Github. Whoever is interested in welcome to deploy it himself.


https://github.com/gmachine1/disqus-comment-search


I am hoping that the search engines will index https://pacific-waters-11622.herokuapp.com and place it on the first page of search results. That might take some time though.


The founders Jason Yan and Daniel Ha are also welcome to contact me. I tried contacting them to no success.


BTW, I also considered using JElastic as well as deployment on Aliyun (that’s Alibaba’s cloud service). I saw that JElastic has a ton of Russians in its leadership (and also Mark Zbikowski, important guy in Microsoft’s OS development) and I had even contacted them on their page.


It’s also interesting that Disqus was founded by kids of Chinese and Korean immigrants in America. I think they graduated from UC Davis for undergrad. They were a YC funded company I believe.


Russian translation:


Там никогда не было никаких проблем со стабильностью https://pacific-waters-11622.herokuapp.com в то время как один из них, развернутый на AWS, время от времени перестает отвечать на запросы. Я должен перезапустить его на AWS. Кроме того, я столкнулся с некоторыми проблемами SSH и в последнее время не смог подключиться к базе данных даже, поэтому я не могу видеть, сколько посетителей я получаю.


Кроме того, не говоря уже о том, что развертывание Heroku реагирует быстрее и более “в реальном времени”.”Я запрограммировал его на обновление ответа после каждых 5-10 комментариев или около того через механизм фрагментированного кодирования HTTP, но на AWS мне пришлось настроить конфигурацию nginx, чтобы на самом деле это сработало.


Я никогда не собирался использовать AWS и сделал это только потому, что Heroku не принимала мою кредитную карту (или чью-то еще, которую я пытался использовать). Поэтому на Heroku я не мог добавить базу данных или доменное имя.


Код находится на Github. Тот, кто заинтересован в этом, может развернуть его сам.


https://github.com/gmachine1/disqus-comment-search


Я надеюсь, что поисковые системы будут индексировать https://pacific-waters-11622.herokuapp.com и разместите его на первой странице результатов поиска. Но это может занять некоторое время.


Основатели Джейсон Ян и Даниэль Ха также могут связаться со мной. Я пытался связаться с ними, но безуспешно.


Кстати, я также рассматривал возможность использования JElastic, а также развертывания на Aliyun (это облачный сервис Alibaba). Я видел, что у JElastic есть тонна русских в ее руководстве (а также Марк Збиковский, важный парень в разработке ОС Microsoft), и я даже связался с ними на их странице.


Интересно также, что Disqus был основан детьми китайских и корейских иммигрантов в Америке. Я думаю, что они закончили университет Дэвиса для студентов. По-моему, это была компания, финансируемая YC.


Chinese translation:


从未有过任何稳定性问题https://pacific-waters-11622.herokuapp.com 而在AWS上部署的那个在一段时间内每隔一段时间就会变得无响应。 我必须在AWS上重新启动它。 此外,我遇到了一些SSH问题,最近甚至无法连接到数据库,所以我看不到我得到多少访问者。


此外,更不用说Heroku部署更快速,更”实时”响应。”我已经编程通过HTTP的分块编码机制来更新每个5-10个注释后的响应,但在AWS上,我必须调整nginx配置才能实际工作。


我从来没有打算使用AWS,只是因为Heroku不会接受我的信用卡(或者我试过的其他人的信用卡)。 因此,在Heroku上,我无法添加数据库或域名。


代码在Github上。 谁有兴趣欢迎自己部署它。


https://github.com/gmachine1/disqus-comment-search


我希望搜索引擎将索引https://pacific-waters-11622.herokuapp.com 并将其放置在搜索结果的第一页上。 这可能需要一些时间。


我们的创始人Jason Yan和Daniel Ha也欢迎您与我联系。 我试图联系他们没有成功。


顺便说一句,我也考虑过使用JElastic以及在Aliyun上的部署(这是阿里巴巴的云服务)。 我看到JElastic在其领导层中拥有大量的俄罗斯人(以及微软操作系统开发中的重要人物Mark Zbikowski),我甚至在他们的页面上联系了他们。


同样有趣的是,Disqus是由美国的中国和韩国移民的孩子创立的。 我认为他们是从加州大学戴维斯分校毕业的本科生。 他们是我相信的YC资助的公司。

Tags: 软件
Subscribe

Recent Posts from This Journal

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

  • 0 comments